1. Géndiagnosztika

1. Géndiagnosztika

Az akkreditált külföldi labor segítségével a teljesen fájdalommentesen levett mintából elvégezzük a DNS kivonását, majd a megfelelő gének tipizálását. Szakértőink elemzik a nyers eredményeket, amelyekből többek közt kiderülhet:

Ideális testsúlyod és jó kondíciód jelentik a kulcsot jó közérzeted és egészséged megőrzéséhez, ami a mindennapi (munkahelyi, háztartási és családi) kötelezettségek ellátása mellett nem könnyű feladat. Anyagcseréd génjeidbe kódolt üzenetének megértése jelentős segítséget nyújthat abban, hogy az esetleges és időigényes diéta-próbálgatás helyett, olyan ideális étrendet alakíthass ki saját magad számára, amellyel a vágyott testsúly elérése rövid idő alatt, reálisan megvalósítható. Ebben segít a DNS Pro Fit basic csomagunk, amelyből megtudhatod:

  • Pontosan milyen étrenddel érhető el a vágyott testsúly?
  • Mennyire vagy érzékeny a telített zsírsavak fogyasztására?
  • Mennyire vagy érzékeny a finomított szénhidrátok fogyasztására?
  • Milyen valószínűséggel alakulhat ki nálad inzulinrezisztencia?

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése

Az általunk készített GFT-ben a sportorvoslás tudományának, valamint a genetikai kód ismeretének ötvözésével részletes táplálkozási programot, illetve a mozgásra vonatkozó ajánlásokat állítunk össze.

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése
3. Kérhetsz személyes konzultációt

3. Kérhetsz személyes konzultációt

Az egyedi, személyes GFT-det a lehető legnagyobb szakmai gondossággal készítjük el, és részletes írásos dokumentumként kapod meg tőlünk. Amennyiben igényt tartasz rá, vizitdíj ellenében biztosítunk számodra lehetőséget személyes konzultációra, és további kiegészítő orvosi vizsgálatokra.

Vizsgálat előtti konzultáció

Amennyiben olyan betegséggel vagy potenciális egészségkárosodást magában rejtő rizikófaktorral rendelkezel, amely miatt a sport vagy a sport bizonyos formái veszélyesek lehetnek Rád nézve, de ennek ellenére szeretnéd elvégeztetni a tesztet, javasoljuk, hogy konzultálj sportorvosunkkal, aki segít az egészségügyi probléma felderítésében és amennyiben lehetséges, annak elhárításában.

A konzultációt természetesen akkor is igénybe veheted, ha nem vagy biztos benne, hogy kérdéseidre a teszt elvégzése választ ad. Ebben az esetben részletesen áttekintjük, hogy mi a célod a vizsgálat elvégzésével és közösen képet alkotunk arról, hogy választ ad-e a vizsgálat a kérdéseidre.

A GFT eredményének konzultációja

A genetikai fejlesztési terv GFT értelmezése konzultáció keretében választ ad a felmerülő kérdéseidre, segít megérteni a kapott eredmények felhasználásának lehetőségeit és korlátait, meghatározzuk a célokat, átbeszéljük milyen életmódbeli változások, változtatások szükségesek azok eléréséhez, felderítjük a megvalósulást akadályozó külső és belső tényezőket, korlátokat, tervet készítünk ezek legyőzésére és kontrollpontokat jelölünk a terv megvalósulásának nyomon követésére. Amennyiben egészségügyi probléma jelentkezik, tervet készítünk ennek felderítésére, elhárítására.

A csomaghoz választható további szolgáltatások

Update konzultáció

1

Normál vizitídj ellenében újra eljöhetsz hozzánk, átbeszéljük, hol tartasz, milyen további módosításokra lenne szükség, válaszolunk az időközben felmerült kérdéseidre

Edzésterv

2

Részletes edzésterv vagy kiegészítő edzésterv készítése

Ajánlás

3

Személyi edzőt, dietetikust ajánlunk, akivel együttműködünk a GFT megvalósítása érdekében

Teljesítmény-diagnosztikai felmérés spiro-ergometriás módszerrel

4

VO2 max, célpulzustartományok sportágspecifikus meghatározása, edzettség meghatározása, személyes benchmark felállítása spiroergometriai terheléses módszerrel.

Alapanyagcsere meghatározása spiro-ergometriás módszerrel

5

Szénhidrát/zsír/fehérje felhasználási arányok meghatározása, személyes célértékek meghatározása, napi alapanyagcsere meghatározása spiroergometriás módszerrel


 
  • BALANCE MOZGÁSTERÁPIÁS ÉS SPORTPREVENCIÓS KÖZPONT (Budai Tenisz Centrum Épülete)
  • Szamos utca 2./c
    Budapest
    1122