1. Géndiagnosztika

1. Géndiagnosztika

Szakértőink egy fájdalommentesen, pár perc alatt gyűjtött mintából pár hét leforgása  alatt elvégzik gyermeked génjeinek vizsgálatát és komplex elemzését, majd elmagyarázzák: a DNS-e hogyan segíthet a számára fontos célok elérésében, és hogyan tudod őt ebben támogatni. 

“Mindenki tehetséges valamiben” tartja a mondás és szülőként felelősségünk megtalálni, hogy saját gyermekünk miben mutat veleszületett tehetséget. Egy jó sportágválasztással nemcsak egy egészséges, fit fiatal- és felnőttkort alapozunk meg számára, de akár egy reménybeli sportkarriert is. Ebben segít a DNS Pro Kid basic csomagunk, amelyből megtudhatod:

  • Melyek a gyerek veleszületett sport-adottságai: nemcsak erősségei, de a gyengéi is?
  • Hogyan alakul majd felnőttkori lehetséges teljesítőképessége?
  • Hogyan épüljön fel a neki való edzésmunka?

 

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése

A gyerek esetében javaslatot adunk arra, hogy a sportorvoslás tudományának, valamint a genetikai kód ismeretének ötvözésével milyen táplálkozási programot kövessen, illetve a mozgásra nézve is konkrét tanácsokat adunk. Ha sportágválasztás előtt áll, a genetikai háttér feltérképezése alapján meg tudjuk mondani, a kiszemelt sport passzol-e az adottságaihoz.

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése
3. Kérhetsz személyes konzultációt

3. Kérhetsz személyes konzultációt

Az egyedi, személyes GFT-det a lehető legnagyobb szakmai gondossággal készítjük el, és részletes írásos dokumentumként kapod meg tőlünk. Amennyiben igényt tartasz rá, vizitdíj ellenében biztosítunk számodra lehetőséget személyes konzultációra, és további kiegészítő orvosi vizsgálatokra.

Vizsgálat előtti konzultáció

Amennyiben olyan betegséggel vagy potenciális egészségkárosodást magában rejtő rizikófaktorral rendelkezel, amely miatt a sport vagy a sport bizonyos formái veszélyesek lehetnek Rád nézve, de ennek ellenére szeretnéd elvégeztetni a tesztet, javasoljuk, hogy konzultálj sportorvosunkkal, aki segít az egészségügyi probléma felderítésében és amennyiben lehetséges, annak elhárításában.

A konzultációt természetesen akkor is igénybe veheted, ha nem vagy biztos benne, hogy kérdéseidre a teszt elvégzése választ ad. Ebben az esetben részletesen áttekintjük, hogy mi a célod a vizsgálat elvégzésével és közösen képet alkotunk arról, hogy választ ad-e a vizsgálat a kérdéseidre.

A GFT eredményének konzultációja

A genetikai fejlesztési terv GFT értelmezése konzultáció keretében választ ad a felmerülő kérdéseidre, segít megérteni a kapott eredmények felhasználásának lehetőségeit és korlátait, meghatározzuk a célokat, átbeszéljük milyen életmódbeli változások, változtatások szükségesek azok eléréséhez, felderítjük a megvalósulást akadályozó külső és belső tényezőket, korlátokat, tervet készítünk ezek legyőzésére és kontrollpontokat jelölünk a terv megvalósulásának nyomon követésére. Amennyiben egészségügyi probléma jelentkezik, tervet készítünk ennek felderítésére, elhárítására.

A csomaghoz választható további szolgáltatások

Update konzultáció

1

Normál vizitídj ellenében újra eljöhetsz hozzánk, hogy átbeszéljük, hol tart a gyerek, milyen további módosításokra lenne szükség és válaszolunk az időközben felmerült kérdéseidre

Ajánlás

2

Személyi edzőt, dietetikust ajánlunk, akivel együttműködünk az ajánlásaink megvalósításában – ezt különösen akkor ajánljuk, ha a gyermek túlsúllyal vagy más problémával küzd!

Ajánlás

3

Táplálkozási programot, illetve a mozgásra vonatkozó ajánlásokat állítunk össze

Teljesítmény-diagnosztikai felmérés spiro-ergometriás módszerrel

4

VO2 max, célpulzustartományok sportágspecifikus meghatározása, edzettség meghatározása, személyes benchmark felállítása spiroergometriai terheléses módszerrel.

Alapanyagcsere meghatározása spiro-ergometriás módszerrel

5

Szénhidrát/zsír/fehérje felhasználási arányok meghatározása, személyes célértékek meghatározása, napi alapanyagcsere meghatározása spiroergometriás módszerrel


 
  • BALANCE MOZGÁSTERÁPIÁS ÉS SPORTPREVENCIÓS KÖZPONT (Budai Tenisz Centrum Épülete)
  • Szamos utca 2./c
    Budapest
    1122