1. Géndiagnosztika

1. Géndiagnosztika

Szakértőink egy fájdalommentesen, pár perc alatt gyűjtött mintából pár hét leforgása  alatt elvégzik génjeid vizsgálatát és komplex elemzését, majd elmagyarázzák: DNS-ed hogyan segíthet a számodra fontos célok elérésében, életed irányításában.

Sportolóként a győzelemért indultál útnak. Legálisan erősségeid kiaknázása, gyengeségeid ellensúlyozása visznek fel a csúcsra és biztosítják, hogy hosszú távon ott is maradj. Ha érdekel, hogyan élj tested genetikai adottságaival és hogyan ne élj vissza velük, hogyan hozhatod ki a legtöbb eredményt a sportba fektetett munkádból és magadból, válaszd a DNS Pro Sport basic csomagunkat, amelyből megtudhatod:

  • Hogyan fejlődhetsz legálisan és egészségesen, dopping nélkül?
  • Hogyan növelheted állóképességedet?
  • Hogyan növelheted impulzív erődet?
  • Melyik izomrost-típust fejlesztheted a legeredményesebben (fast/slow twitch?)

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése

Az általunk készített GFT-ben a sportorvoslás tudományának, valamint a genetikai kód ismeretének ötvözésével részletes ajánlásokat teszünk a sportolónak arra, hogyan alakítsa ki, vagy ha már van, hogyan módosítsa edzésmódszerét.

2. Genetikai fejlesztési terv (GFT) készítése
3. Kérhetsz személyes konzultációt

3. Kérhetsz személyes konzultációt

Az egyedi, személyes GFT-det a lehető legnagyobb szakmai gondossággal készítjük el, és részletes írásos dokumentumként kapod meg tőlünk. Amennyiben igényt tartasz rá, vizitdíj ellenében biztosítunk számodra lehetőséget személyes konzultációra, és további kiegészítő orvosi vizsgálatokra.

Vizsgálat előtti konzultáció

Amennyiben olyan betegséggel vagy potenciális egészségkárosodást magában rejtő rizikófaktorral rendelkezel, amely miatt a sport vagy a sport bizonyos formái veszélyesek lehetnek Rád nézve, de ennek ellenére szeretnéd elvégeztetni a tesztet, javasoljuk, hogy konzultálj sportorvosunkkal, aki segít az egészségügyi probléma felderítésében és amennyiben lehetséges, annak elhárításában.

A konzultációt természetesen akkor is igénybe veheted, ha nem vagy biztos benne, hogy kérdéseidre a teszt elvégzése választ ad. Ebben az esetben részletesen áttekintjük, hogy mi a célod a vizsgálat elvégzésével és közösen képet alkotunk arról, hogy választ ad-e a vizsgálat a kérdéseidre.

A GFT eredményének konzultációja

A genetikai fejlesztési terv GFT értelmezése konzultáció keretében választ ad a felmerülő kérdéseidre, segít megérteni a kapott eredmények felhasználásának lehetőségeit és korlátait, meghatározzuk a célokat, átbeszéljük milyen életmódbeli változások, változtatások szükségesek azok eléréséhez, felderítjük a megvalósulást akadályozó külső és belső tényezőket, korlátokat, tervet készítünk ezek legyőzésére és kontrollpontokat jelölünk a terv megvalósulásának nyomon követésére. Amennyiben egészségügyi probléma jelentkezik, tervet készítünk ennek felderítésére, elhárítására.

A csomaghoz választható további szolgáltatások

Update konzultáció

1

Normál vizitídj ellenében újra eljöhetsz hozzánk, átbeszéljük, hol tartasz, milyen további módosításokra lenne szükség, válaszolunk az időközben felmerült kérdéseidre

Részletes edzésterv vagy kiegészítő edzésterv készítése

2

Még profi sportolók számára is hasznos lehet a genetikai kódok alapján például annak meghatározása, hogy az edzés milyen elemeket tartalmazzon, hogyan épüljön fel az aerob, anaerob, illetve flexibilitást fejlesztő gyakorlatok aránya, vagy a rezisztenciatréningnél az ismétlés és szériaszám

Ajánlás

3

Személyi edzőt, dietetikust ajánlunk, akivel együttműködünk a GFT megvalósítása érdekében

Teljesítmény-diagnosztikai felmérés spiro-ergometriás módszerrel

4

VO2 max, célpulzustartományok sportágspecifikus meghatározása, edzettség meghatározása, személyes benchmark felállítása spiroergometriai terheléses módszerrel.

Alapanyagcsere meghatározása spiro-ergometriás módszerrel

5

Szénhidrát/zsír/fehérje felhasználási arányok meghatározása, személyes célértékek meghatározása, napi alapanyagcsere meghatározása spiroergometriás módszerrel


 
  • BALANCE MOZGÁSTERÁPIÁS ÉS SPORTPREVENCIÓS KÖZPONT (Budai Tenisz Centrum Épülete)
  • Szamos utca 2./c
    Budapest
    1122